Easysource maakt besparen gemakkelijk. We zijn een nieuwe organisatie die beste inkoop-expertise en mooiste categorie-oplossingen combineert in een makkelijk concept. Waar eerder een zoektocht nodig was om de beste deals en expertise te vinden op b.v. voeding, afvalverwerking, techniek en ICT gebied, heeft Easysource dit nu bijeengebracht.  Daarnaast zijn er ook een aantal unieke deals die geen enkele andere organisatie kan bieden. We hebben de markt knowhow van de zorg, de facilitaire wereld, de horeca en de industrie bijeengebracht.

 

Onze focus is op de niet-branche specifieke inkoopcategorieen, ook wel niet-strategische categorieen genoemd. Daar kunnen de beste deals mee afgesloten worden die voor al onze branches gebruikt kunnen worden.

 

Onze kernwaarden:

Beste deals : Beste overall condities
Transparant : Heldere regels en condities
Gemakkelijk : Enkel aangeven waar je mee wilt doen, wij doen de rest
Compleet : Voor zo'n beetje alle categorieën heeft Easysource een deal
Toegewijd : Altijd een oplossing, geen vraag is te veel

Onze product categorieën

Facilitair : o.a. Energie, Afval, Verzekeringen, Uitzendrechten, Kantoorartikelen, Wasserijen
Techniek : o.a. Lampen, Armaturen, Kabels, Luchtbehandeling, Bevestigingsmaterialen, Batterijen en Accu's, Gereedschappen, Brandbeveiligings- en Bewakingsapparatuur
ICT : o.a. IT, Hardware, Audiovisuele apparatuur, Computer benodigdheden, VOIP-oplossingen
Medisch : o.a. Wondverzorging, Medische gassen, OK-materiaal, Orthopedische en Cardio implantaten, Lab-materiaal
Voeding : meer dan 90 food-bypasses en TCO oplossingen

Onze verdere diensten
Naast onze categorie specifieke oplossingen hebben we ook een professionele inkoopdesk, waar alle speciale, niet eerder bekende diensten en materialen kunnen worden ingekocht. We hebben afspraken met  meer dan 2000 specialistische partijen wereldwijd. Kern hier is snel de juiste specialistische leverancier/source te vinden , en niet 5% meer korting bij de generalist. Neem rustig contact om meer te weten over onze diensten.